Tiden går

Ja hörreni, kul at se att ni kikar in här även om aktiviteten har varit som den varit. Har varit en del stress utanför spelet då jag micklat med jobbrelaterade saker men också väldigt mycket jobb med klubben nu då vi har haft Mästerskapsveckor. Så den tid jag ägnat åt sso har helhjärtat landat på klubben. Så kan det vara :) 
 
Jag har hur som haver varit på upptäcktsfärd på Sydhoven, det nya området som vi utan ett releasedatum fick besöka i onsdags. Vet att vi alla blev positivt överaskade, då vi inte väntat oss att få se området så plötsligt. Tänkte skriva ihop ett ordentligt inlägg om området i helgen, med lite synpunkter och sådär, istället för att skriva något halvdant nu. 
 
Utöver det verkar det som om jag snart har två bloggdesigner att fixa med. Delvis min egen, men sen funderar min bästie Hanna Winterforest på att börja blogga igen då hon tagit upp spelandet. Vi bloggade länge tillsammans på vår blogg Silversong, och nu då jag etablerat mig här på Emeralden, vill hon ha något eget. Jag ska dessutom ändra om i min egen design, ljusa upp den lite och ändra lite i grunddesignen. Jag får lite infall ibland då jag vet hur jag vill ha det. 
 
 

Hästskor, flytta eller köpa?

Hästskor är en ganska undangömd men ändå viktig detalj i en bra och snabb tävlingsoutfit. Hästskor bidrar med många bra egenskaper och ger även lite extra snabbhet vilket är lönsamt i de flesta lägen. Hästskorna som vi fick från Conrad under vår första tid i spelet har och kommer alltid att sitta på min häst Emerald. Har nog aldrig tagit av honom dem. Jag köper nya hästskor då och då, inte alls ofta. Kanske en gång per år om ens det. Ibland råkar jag skicka iväg ett par till hästön med någon häst och ibland så flyttar jag runt dem mellan hästarna jag levlar. Vilda, min tävlingshäst, har också alltid de bästa hästskorna på sig, och kommer alltid att ha då hon antagligen aldrig kommer att åka till hästön. Jag att ha hästskor på alla hästar jag har hemma i stallet. Hästskor är dyra historier i spelet. För att få ett bra par hästskor får man betala antingen 50 eller 90 star coins, beroende på vilket par man köper. 
 
Hur gör du?
Flyttar du runt ett eller två par hästskor mellan de hästar du rider, precis som när man byter utrustning?Eller köper du ett par till vardera häst (i stallet)? Berätta gärna, jag är nyfiken!
 
 

Praktiska event

De dagar då vi inte har några event planerade på schemat så har vi gemensam levling i klubben. Då samlas de som vill och får sällskap under sin levlingsrunda! Man är med så länge man vill och orkar. Hittills har det varit ett väldigt uppskattat "event" som är både kul och praktiskt! Det är ju alltid roligare att levla med sällskap! :D
 
Tappra fluffhästar som orkade hela vägen till slutet!
Kika in hos Cecilia - http://jorvikhantverkaren.blogg.se/