Kod Snöblomma

Idag ska jag äntligen dra igång med de nya uppdragen, de som låter oss få träffa Mrs X. Jag är alltid jättelångsam med att börja med uppdrag. Delvis för att jag inte vill göra dem förrän jag har lust, och delvis för att jag vill slippa folksamlingar. Att leka hjälte i en folkmassa där alla andra gör detsamma känns inte lika speciellt som att ensam lösa mysterier och rädda Jorvik med Emerald. Så nu är jag jättespänd på att sätta igång! 
 
Har du gjort de nya uppdragen?
 

Min Garderob - Del 1

Tycker inte ni att det är jätteskönt att ha en sorterad garderob? Det gör jag! Förr så brydde jag mig inte alls om hur det såg ut i min garderob, och hade i princip ingen ordning alls. Men sedan tog jag mig tiden att sortera upp bland alla plagg och utrustning, och nu, there is no going back... Haha. Jag brukar tycka om att läsa inlägg där man får se hur andra spelare har organiserat sina garderober, jag får jättemycket inspiration och då är det ännu roligare att flytta runt och sortera. Därför vill jag visa hur det ser ut i min garderob, hur jag har valt att ha mina grejer, och så hoppas jag att någon av er kanske kan få lite inspiration. Lets do this!
 
Sida 1 : Kortärmade överdelar (sorteras i T-shirts, pikéer, shortor och linnen)
 
 
Sida 2 : Överdelar (sorteras i tjocktröjor, kavajer, jackor, kappor, västar och klänningar)
 
 
Sida 3 : Byxor (sorteras i jeans, ridbyxor, korta byxor, chaps, kjolar, shorts och diverse)
 
 
Sida 4 : Huvudlag (sorteras i ridhjälmar, kepsar, dressyrhattar, vintermössor, cowboyhattar,
luvor, kransar och diverse)
 
 
Sida 5 : Skor (sorteras i äldre modellens stövlar, nyare modellens stövlar, l
åga sportskor, ridskor, boots, ballerina och diverse)
 
 
Sida 6 : Handskar och glasögon (sorteras i äldre tjockare modellens handskar, nya tunnare modellens handskar, fingerlösa handskar, tumvantar, diverse handskar och diverse glasögon/solglasögon)
 
 
Sida 7 : Masker och diverse föremål (sorteras i masker och föremål som vi fått genom
uppdrag och som har speciell betydelse)
 
 
Sida 8 : "Säljsida" (blandade föremål och dubbletter som kan säljas för Jorvik Shillings. Jag använder
den här sidan som en "bank" för att samla JS tills då jag skulle behöva lite extra cash.)
 
Även om jag spelat i flera år, så har jag aldrig varit den som samlat på mig mängder med kläder och har som ni ser inte problemet med att det inte finns plats. Däremot så är jag inte förvånad över att det är ett problem många andra har, då jag själv är både snål och ovillig till shopping! Jag springer ju gärna runt i mina basplagg och är för feg för att byta ;) Nu har ni iallafall fått se hur jag organiserar min garderob. Jag trivs väldigt bra med hur det ser ut i dagsläget, men om vi får utökat garderobsutrymme kommer jag att blanda om lite i hur det ser ut! 
 
Har du en städad eller organiserad garderob?
 

Dag 20 - Jag och SSO

Nu har vi tagit oss hela vägen till den sista dagen på den här bloggutmaningen. Det har varit riktigt kul att beröra vissa ämnen och jag tycker att det är ett jättebra sätt att introducera sig själv på sin blogg då det blir som en väldigt bred presentation. Som avslut, ska jag nu diskutera lite gällande mig och SSO, och lite vad jag tror kommer att hända framöver, kortsiktigt och långsiktigt. För det första så känns det värt att nämna att jag är inne på mitt femte SSO-år, och jag har på det även spelat både Star Stable Legacy spelen och Årstidsryttarna, så Jorvik har hängt med mig enda sedan jag var ganska liten. Kortsiktigt så vet jag att jag kommer att fortsätta spela, och förhoppningsvis ett tag till fortsätta att älska att skriva om spelet och mina åsikter runt om dess nu för tiden otroligt stora community. Jag hoppas att jag snart hittar en klubb som känns rätt för mig, och genom det då få tillbaka den gemensamma spelglädjen man delar med sina klubbmedlemmar. Jag kommer att fortsätta att umgås med alla fina vänner jag träffat på under åren och vill självklart att jag ska kunna lära känna många fler. Långsiktigt så vet jag inte vad som kommer att hända. Självklart så kommer livet att komma ivägen ibland, det gör det redan nu och det gör det för alla då och då. Men jag tror att Star Stable har hängt med för länge för att jag bara ska kunna släppa det helt en dag och gå vidare. Ännu svårare har jag att tro att jag kommer att tröttna på spelet i sin helhet, kanske på att det blir lite lite att göra ibland. Men på samma gång så har jag en känsla av att iallafall de närmsta åren kommer att bjuda på mycket runt om spelet och det ska bli fantastiskt kul att följa utvecklingen av både innehållet och communityt.