Hallospookyween

Jag vet inte om ni håller med men jag är sååå taggad på Halloween i SSO i år! Förra året slöade jag som tusan med högtiderna, men i år ska jag minsann hitta alla spöken och fånga äpplen varje dag precis som jag gjort tidigare år. Är även sjukt taggad på att det kommit helt nya saker som vi inte sett tidigare, då det annars blir ganska enformigt med högtidsuppdateringar. Årets halloween får definitivt 10/10 bara baserat på att den ser annorlunda ut mot tidigare år.
 
Det nya uppdraget verkar också vara spännande! Känns lovande när teamet varnar och uppmanar om att känsliga inte bör spela igenom dem ensamma ;) 
 
 

Next one around

Håller just nu på och gör Lillen redo för dagens träning. Idag är det hans tur att bli level 15 och då har jag bara fyra hästar kvar som ska levlas. Lovecloud, Goldstone, Golddarling och Snowkiss. Hoppas att jag kan orka ligga i ordentligt nu så att det går fort. Har varit och kikat på en ny häst som snart ska få bli en del av familjen Silverfield. Men både jag, mina vänner i spelet och min sambo (?) håller stenhårt på att jag inte ska köpa någon ny innan alla andra är färdiga. Vilket är tufft när det dyker upp en häst som man verkligen tror skulle passa perfekt. Men nuvarande ägaren har lovat att hålla kvar henne tills jag har möjlighet att köpa. 
 
Tycker inte ni också att det är dags för Lillen att få ett häftigare smeknamn? Han har ju trots allt vuxit på sig massor den senaste tiden, och Lillen matchar inte direkt Lionking, som han heter i pappret ;) Får klura på det!
 
 
 

He's a true dancer

Även om jag älskar de nya hästarna som finns i spelet nu för tiden, och skulle välja min starthäst Emerald och mitt quartersto Vilda framför alla mina andra hästar om jag var tvungen, så klappar mitt hjärta lite extra för de stora hästarna. Deras höga benlyft och ståtliga utstrålning gör att de ser så otroligt mäktiga ut. 
 
Dencer, en av mina vackra Andalusier