Öhm.. About that...

 

Min klubbsituation

Innan jul så blev vi i Platinum Feathers varslade om att klubbens framtid var en aning osäker. Klubben är avsedd för spelare över 18 år, och även om vi alla älskar spelet, så har vi alla ett liv bortanför datorskärmen också. Vad som nu blivit är att klubben i princip har lagts ner. Klubbens ägare, Tove och Lina Swordstone, har helt enkelt valt att lägga mer tid på sitt riktiga liv och sina intressen i den fysiska världen, vilket vi alla har full förståelse för. Klubben är fortfarande öppen, så vi har fått möjlighet att välja om vi vill vara kvar eller om vi vill lämna. Men ingen aktivitet hålls igång mer än om vi medlemmar drar ihop något på egen hand. Gemenskapen finns kvar på sätt och vis då vi alla har kontakt både i spelet (medlemmar och fd. medlemmar) och även via chattappen KIK. 
 
Jag vet inte alls hur jag kommer att göra nu. Att vara med i klubbar har aldrig varit det som huvudsakligen hållit mig kvar vid spelet. Men samtidigt så känner jag att jag vill ha gemenskapen och aktiviteten. Att lämna PF känns fel, då jag har i princip alla mina vänner på SSO där, men samtidigt så känns det som om jag hellre vill vara med i en klubb som är aktiv. Tankarna om att lämna och starta en egen klubb har definitivt kommit och gått. Jag har i flera år haft en vision om hur min egen klubb skulle se ut, men jag är inte riktigt säker på att jag kan nå dit just nu. Så frågan är om det är dags att lämna PF och starta min egen klubb, eller om jag helt enkelt inte riktigt är redo än? 
 
 

Veckans uppdatering: Nya varianter av gamla favoriter

I dagens uppdatering dök det upp tre nya hästar som vi kan hitta i Månskärebyns försäljningsstall. Det kom en Morgan, en Shire och ett Arabiskt Fullblod. Jag tycker personligen att det var väldigt fina hästar, men vet inte om jag tycker att Morganen och Shiren kan räknas som "klassiska" och gamla favoriter redan? Tycker dock det är kul om teamet äntligen börjar fokusera på att släppa fräscha färger på hästar som redan finns i spelet, så att vi fick en ny Arab är ett stort plus! Ännu bättre är ju att hästen är GRYMT snygg i spelet! Den blir svår att hålla sig borta från! 
 
Morganen kostar 790 Star Coins, Araben 910 Star Coins och Shiren 949 Star Coins. 
Utöver hästarna så har vi också fått nya kläder och ny utrustning i gallerian. Jag vet dock inte vad som är nytt och har inte varit där och kikat ännu. Vill fortfarande att de ska fixa så att man lättare kan se vad som är nytt när man bläddrar runt i katalogerna. Kanske skulle de kunna lägga till en liten ikon som säger "new" uppe i hörnet på nya plagg? Vore toppen! 
 
Hästmarknaden har slagit upp sina portar vid Jorvikstallets Arena! Glöm inte bort att göra de uppdragen varje gång då de ger XP!