Bortglömda roligheter!

Något som jag tror att många glömmer bort, och som jag själv tycker är jättekul om man är ett gäng som har tråkigt, är att köra någon av de grupptävlingar som finns runt om jorvik! Jag skulle tippa på att det inte är allt för många som tänker på att de över huvud taget finns, och därför ser man sällan folk köra dem. Nu pratar vi inte om grupptävlingar som i att man tävlar mot andra i olika lopp. 
 
Det finns (vad jag vet) tre speciella grupptävlingar, en i Hollow woods, en ute på åkern bredvid Silverglades championat och en uppe vid norra länken. Det är såkallade flaggtävlingar och går ut på att man i grupp tävlar om vem som kan samla in alla flaggor snabbast för att sedan ta sig in i mål. Det är jättekul underhållning om man som klubb kanske har tråkigt en kväll eller till och med att hålla som event! Den vid norra länken är särskilt kul då man ska försöka fånga pilar under luftballongerna som flyger där över! 
 
Flaggtävlingen vid Silvergladebyn hittar ni till höger om Silverglades championat ute på åkern.
Ungefärliga kordinater : X: 174  Y: 191
 
 
Tävlingen vid norra länken hittar du om du rider längst med Västra jorvik vägen, skylten finns på höger sida om vägen (från SGB hållet) och du måste rida nästan hela vägen upp till bygget. Leta efter luftballongerna!
Ungefärliga kordinater : X: 176  Y: 128
 
Den tredje flaggtävlingen hittar du vid den övergivna sommarstugan i Hollow Woods. 
Ungefärliga kordinater : X: 236  Y: 149
 
 
Det finns även andra typer av grupptävlingar som jag brukar kalla för "Försten till..." Dessa går att hitta lite här och var runt Silverglade. Jag vet att det finns en om man rider från Steves upp mot väderkvarnen hos Will. Det finns också en sån skylt vid vingården, Marley och nästan bredvid flaggskyltstävlingen vid Hollow woods. Jag tror dock att det finns många fler av dessa runt om Silverglade. Så ser ni en blåglittrande skylt som inte verkar vara i samband med ett levlingslopp så klicka in och se vad det är för något! Det kan ju om inte annat vara något att fördriva tiden med om ni är flera! 
 
 
Kommentarer
♠ April Goldfall ♠
2016-03-03 @ 17:47:36
URL: http://aprilgoldfall.blogg.se/

Åh, jag älskar de tävlingarna även om jag väldigt sällan kör dem nu för tiden x) Vore kul om de fanns i lite andra områden än Silverglade :D
Är inte helt hundra men tror att tävlingen i Hollow woods är en "försten till"-tävling, och att den tredje flaggtävlingen finns vid fåren i Firgrove c:

Svar: Det finns en flaggtävling OCH en "försten till"-tävling vid sommarstugan i Hollow woods :D Visste dock inte att det finns en vid fåren i Firgrove! Måste kika där ^^
♠ Frida Silverfield ♠

♠ Ada Wolfdaughter ♠
2016-03-04 @ 04:04:57
URL: http://adawolfdaughter.blogg.se/

Åh bra idé :) Tack för påminelsen!

Svar: :D
♠ Frida Silverfield ♠


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback