Veckans uppdatering: Nya varianter av gamla favoriter

I dagens uppdatering dök det upp tre nya hästar som vi kan hitta i Månskärebyns försäljningsstall. Det kom en Morgan, en Shire och ett Arabiskt Fullblod. Jag tycker personligen att det var väldigt fina hästar, men vet inte om jag tycker att Morganen och Shiren kan räknas som "klassiska" och gamla favoriter redan? Tycker dock det är kul om teamet äntligen börjar fokusera på att släppa fräscha färger på hästar som redan finns i spelet, så att vi fick en ny Arab är ett stort plus! Ännu bättre är ju att hästen är GRYMT snygg i spelet! Den blir svår att hålla sig borta från! 
 
Morganen kostar 790 Star Coins, Araben 910 Star Coins och Shiren 949 Star Coins. 
Utöver hästarna så har vi också fått nya kläder och ny utrustning i gallerian. Jag vet dock inte vad som är nytt och har inte varit där och kikat ännu. Vill fortfarande att de ska fixa så att man lättare kan se vad som är nytt när man bläddrar runt i katalogerna. Kanske skulle de kunna lägga till en liten ikon som säger "new" uppe i hörnet på nya plagg? Vore toppen! 
 
Hästmarknaden har slagit upp sina portar vid Jorvikstallets Arena! Glöm inte bort att göra de uppdragen varje gång då de ger XP! 
 
Kommentarer

Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback