Veckans uppdatering: Julplundring i Jorvik

Den här veckan fick vi vänta lite extra länge på uppdateringen. Det var nämnligen så att Star stable teamet gjorde lite jobb bakom kulisserna - aka fixade buggar, vilket jag tycker är jättebra då det verkligen kommit en hel del nya buggar med de senaste onsdagarna. Men framåt kvällen när vi började kunna logga in igen så kunde vi läsa på nyhetssidan om en helt ny tradition, julplundring! Vet att många ville bli av med julen den här veckan, och tycker att det var en fantastisk idé att göra något av det istället för att bara plocka bort julpyntet och sen var det inte mer med det. Gillar starkt när teamet engagerar sina spelare lite extra i saker som händer på ön. 
 
Vad som var nytt då, är att vi fick leta efter De sista julklapparna. Vi fick en hint på hemsidan om var dessa klappar kunde finnas, och på varje område stod en NPC att prata med. Denne hade då gömt en julklapp som man fick leta upp och när man klarat detta fick man en gåva. Gåvorna var allt från mat till hästen och karaktären, till kläder och utrustning. Själv tycker jag inte att vi fick något spektakulärt snyggt, men tycker ändå att kläderna har en helt ny standard nu för tiden än förr. Att vi dessutom fick mat till hästarna klagar jag ju inte på, som inte får ha stallhjälp ;)
 
Nästa nya pryl var att vi kunde besöka en vagn någonstans på ön. Där fick vi leta efter den klassiska Mandeln som var gömd i en skål med gröt. Hittade man mandeln fick man önska sig något och kunde då välja mellan Hälsa, Tur och Något fint att ha på sig. Man fick tre chanser på sig och kunde därför önska sig alla tre sakerna. Hälsa, kom i form av ett hjärta i ryggsäcken, det går inte att använda till något, men kan säljas för 200js. Tur kom i form av en stjärna, också den i ryggsäcken, den kan inte användas till något men kan också den säljas för 200js. Något fint att ha på sig säger ju sig självt, minns dock inte vilken typ av plagg det var man fick? En klänning? Haha. Jättekul idé dock. Och låt oss inte glömma att med varje önskning fick man 50xp till sin karaktär. Så om jag inte såg helt fel fick vi 150 gratis xp. 
 
 
Sist men inte minst så ordnade vår egen snåle businessman James en tävling (eller snarare tre) där vi fick städa undan julpyntet i Fort Pinta. Det var faktiskt en rolig idé och man fick relativt fina gåvor. Två matchande rosetter till hästen i blått och vitt, och så fick vi tre morötter. Haha. Men tävlingarna var roliga! Synd bara att de inte gick att köra igen sen som blå uppdrag, hade ju inte varit fel att hamna på topplistan för bäste julplundrare? Eller vad säger ni? 
 
 
Utöver det nya så slog hästmarknaden upp i Västkobben och det kom nya kläder till gallerian som jag inte hunnit kika på ännu. Generellt så tycker jag att det var en himla rolig uppdatering! Mycket smått att fixa och väldigt påhittigt av teamet. Lite tråkigt att det varade så kort, då man bara kunde göra allt en gång, men det gör mig inte så mycket ändå. Något jag märkte idag dock är att hemsidan har ändrat tillbaka till sin vanliga design, och tagit bort julbilden. Kan det vara så att vi blir av med snön redan nästa vecka?? Det hoppas iallafall jag!

Kommentarer
♠ Tuva ♠
2016-01-15 @ 15:45:55
URL: http://skrivartuva.blogg.se

Fick vi verkligen 50 xp för varje önskning?! Var det inte typ 25? Eller det kanske bara är jag som är ute och cyklar...

Svar: Det stod 25, men vi fick det dubbelt upp då man accepterade nya uppdrag. Det där som visas att man fått xp, js och rykte dök iallafall upp två gånger på skärmen per önskning! Är som sagt inte helt 100, men är relativt säker på att det blev dubbelt upp! :D
- Frida Silverfield


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback