Pretty please....

Låt oss få renovera Dews gård i Epona. Det är så fantastiskt vackert och har en sån enorm charm. Även om jag älskar att bo i Moorland, och alltid kommer att föredra Silverglade, så är Dews gård det stället som skulle kunna få mig att flytta. Är det såhär vackert när det är igenvuxet, tänk er då hur det skulle se ut med en liten upprustning. Hoppas verkligen att det i framtiden kommer en uppdatering som på något sätt introducerar oss till Dew. Låt oss inte glömma bort Bedrövade Dews farm vid de glömda hedarna. Det stallet ser ju trots allt ut som de stall vi är vana att se som hemstall. Hoppas hoppas! 
 
 
 

Kommentarer
♠ Cecilia Gladefield ♠
2016-01-09 @ 10:28:16
URL: http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Är också kär i Drews gård samt Bedrövade Drews gård. Skulle vara så kul om det kom uppdrag att man fick hjälpa till att rusta om de gårdarna. Så att det blir en liknande upplevelse som när man byggde Skötdebygden bron ungefär. :P Att kunna bo på i dem sedan skulle vara underbart.

Svar: Ja precis min tanke! Vore superkul med fler uppdragsserier där vi får bygga upp något. Precis som med Bron till skördebygden och Trädgården vid Vingården :)
♠ Frida Silverfield ♠


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback