Nytt år, nya...? 2016

vi har lämnat 2015 och tagit några få tappra kliv in i 2016. Även om det nu är några dagar försent, så tänkte jag radda upp lite funderingar jag haft om det kommande året. 
 
Många ser nyåret som en chans till förändring och lägger upp nyårslöften inför det nya året. Även jag har alltid haft nyårslöften som varit glömda redan i slutet på januari. Så i år tänkte jag gå med en ny strategi både vad gäller spelet och mitt verkliga liv. Istället för löften har jag bestämt mig för att lägga upp mål för året, och främst då för bloggen, men också för mitt generella spelande. Nu för tiden spelar jag inte alls lika mycket som jag gjorde i början av min sso tid. I början hade jag dessutom Hanna Winterforest med mig, min trogna vapendragare. Men då jag inte har någon nära vän som spelar längre har suget att spela långa dagar och nätter nästan helt försvunnit. Då är det skönt att jag har Platinum Feathers som håller mig kvar i spelet. 

Mål 1
Få tillbaka den speciella spelkänslan och bara spela för min egen skull. Aldrig känna press eller "måste", och göra det till vad jag vill att det ska vara när jag spelar.
 
Jag tycker dessutom att det är spännande att ett spel kan sätta så stor press på människor. Jag vet att många spelare slutar spela helt för att de känner för stort "måste" runt om spelet. Att jag hängt i så länge är nog för att jag blankt struntar i att logga in om jag inte vill. På så sätt blir det aldrig en börda och spelsuget kommer ofta tillbaka sinom tid. 

Vad gäller bloggen så går det lite trögt. Jag kommer varje dag på idéer om vad jag skulle kunna skriva om, som jag dessutom tror skulle vara väldigt intressant att läsa om för de som kikar in. Men på samma gång finns det ingen motivation att sätta mig ner och skriva inlägg så ofta som jag vill, även om inspirationen finns där. Så,
 
Mål 2
• Börja skriva inlägg direkt när jag blir inspirerad, eller spara på idéer som jag kommer på, även om jag inte skriver inläggen direkt. 
 
Bortsätt från själva spelet och bloggen så har jag även ett Instagramkonto för min karaktär (fridasilverfield). Det kontot funderar jag på att lägga på hyllan helt och hållet, eller endast använda för att hålla koll på vad andra har för sig och för att inte missa information som Star Stable teamet slänger ut lite här och var. Tycker också att Instagram är det snabbaste sättet att hitta diskussioner och åsikter om saker som händer i spelet, och det vore synd att mista en så snabb och bra källa till information. Så vad gäller instagram så återstår det att se.

Mål 3
• Bli mer sparsam i spelet!!
Höhö, mål 3 säger sig självt. Jag har blivit duktig på att inte spontanköpa hästar, vilket gör att jag sparar en hel del Star Coins. Förutom det har jag ocskå sumpat stallhjälpen och tar hand om mina hästar själv sålänge jag inte är borta någonstans och verkligen behöver stallhjälpen. Så ingen mer stallhjälp bara för att jag är lat! Jag vill även börja köpa mer kläder och utrustning för Jorvik Shillings om alternativet finns. Delvis för att då måste jag ut och samla JS genom att t.ex. levla eller göra dagliga, och så har jag "skräp" i min garderob värda några tiotusentals JS... Säger sig själv tror jag. 

(Mål 4  • Verkligen levla klart alla hästar jag har.......)
 
Vad gäller klubben har jag inga direkta mål. Framtiden är lite ovis beroende på hur aktiv jag kommer att vara i spelet. Men tillsvidare så kommer jag bara att fokusera på att ha roligt med vår goa fjäderfamilj. Och låt oss inte glömma att jag ska fortsätta rota fram roliga och lärorika terrängbanor för fjädrarna att ta sig igenom!
 
Det var nog allt jag tänkt på vad gäller det kommande året på Jorvik och runt om. 
Jag hoppas att ni alla haft en härlig jul och ett roligt nyår! 
 
GOTT NYTT ÅR! ♥

 
Kommentarer

Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback