Överaskningar och Hemligheter!

Marcus Thorell Björkäng är Star Stable Entertainments Game Director. I den här exklusiva intervjun kommer han att besvara några frågor om allt fantastiskt som händer i Star Stable under 2016!

Du är Game Director på Star Stable Entertainment, hette det inte Pixel Tales innan?
Japp, det hette Pixel Tales innan jag och hela teamet flyttade in till alla på Star Stable-högkvarteret! Sedan i somras har vi alla varit del av samma Star Stable Entertainment-familj. Det är mycket lättare och roligare att jobba när allt händer på samma ställe, vilket gör att vi kan fokusera än mer på att göra Star Stable Online till det bästa hästspelet någonsin!

Så mycket hände i Star Stable under 2015… Helt nya hästraser, Gallerian öppnade, det nya området Epona släpptes och vi fick äntligen leda våra hästar! Du vet vad vi kommer att fråga: kommer 2016 att vara lika fantastiskt? Kan du avslöja något för oss?
2015 var ett fantastiskt år för spelet, och vi hade möjlighet att uppgradera många olika delar av spelet och introducera många nya häftiga grejer. Vi planerar att hålla samma fart och fortsätta leverera mängder av fantastiskt innehåll för våra spelare under 2016! Veckonyheterna kommer att hålla dig uppdaterad på allt nytt som kommer.

Åh men kom igen! Det måste finnas något du kan avslöja för oss?!
Haha, okej jag kan kanske berätta några saker… Så fort våren är här kommer ett nytt område att öppna! Det är förstås inte lika stort som Epona, men det kommer att vara ett helt nytt territorium att galoppera igenom, utforska och uppleva äventyr i! Men du får tyvärr vänta och se vilket område det blir. Senare i år framåt vintern kommer det även ett till nytt område!

I år kommer vi att utveckla och expandera 'Mitt hemstall' med många nya funktioner! Vi ämnar också att ge er en helt ny funktion där du och din häst kommer att ha möjlighet att lära er speciella förmågor som kommer att hjälpa dig att förbättra dina tävlingsresultat!

Det finns många fler häftiga grejer som vi har planerat, och du kan fortfarande förvänta dig en mängd roliga grejer i våra veckouppdateringar såsom nya uppdrag, ny utrustning, nya kläder och hästar och mycket mer. Och på samma gång som allt detta kommer vi att jobba hårt med att förbättra och uppgradera spelet med ny grafik, nytt ljud och annat!

Wow, allt det här låter otroligt! Vad kommer att hända med 'Mitt hemstall'?
Jag vill inte gå in på för mycket detaljer och lova för mycket, men vårt mål just nu är att jobba för att ge dig ett större stall som du kan dekorera och göra personligt i din egen stil! Vi har även tänkt ut fler roliga funktioner, men du får vänta och se vad det kan vara för något...!

Större stall! Vi har väntat på det! Underbart! Vad var det mer du sa? Något om speciella funktioner i tävlingar?
Japp, vi har velat göra detta länge! Du kommer att ha möjlighet att lära dig speciella ridförmågor av hästtränarna i spelet, precis som du lär dig av dem hur du leder din häst. Du kan använda dessa förmågor med dina hästar, om du till exempel vill rida snabbare för ett kort tag, gå direkt från att stå still till full galopp, och mycket mer!

Är detta magiska krafter?
Nej, åtminstone inte till att börja med iallafall. Vår tanke med det här är att försöka göra det så att fördelarna du får är liknande de du skulle ha om du skulle vara en väldigt bra ryttare i verkligheten. Du kommer inte att kunna använda dessa fördelar hela tiden, och heller inte kunna använda alla på samma gång, så du behöver vara försiktig och taktisk i dina val när du använder dem i tävlingar.

Det låter som att tävlandet kommer att bli mycket mera spännande!
Ja, absolut! Championaten och tävlingarna är en sådan viktig del av spelet, och vi vet att det finns mycket vi kan göra för att förbättra dem i framtiden.

Så när kommer allt detta spännande till spelet?
Dessa funktioner är avancerade och kräver mycket arbete och programmering, så jag kan inte riktigt lova exakt när allt kommer att vara klart, förutom att jag kan säga att Mitt hemstall-funktionerna och de speciella tävlingsförmågorna troligen kommer att komma någon gång under 2016. Håll ögonen på veckonyheterna för mer information då det börjar närma sig, för jag tror att jag redan har sagt alldeles för mycket! Haha!

Du nämnde också förbättringar av ljud och grafik och andra saker. Finns det något särskilt du skulle vilja berätta för oss om allt som kommer att uppgraderas visuellt?
Vi kommer att fortsätta arbeta med att förbättra och uppgradera de äldre områdena som Silverglade, och det kommer att komma jättefina grafikförbättringar av spelets huvudkaraktärer. Alex, Lisa, Linda och Anne kommer gradvis att få ett nytt utseende och nya animationer. Det finns en chans att du kanske får se några concept art-skisser av de här ganska snart...!

Så spännande! Kan knappt vänta på att få se hur de ser ut! Men, umm... Anne? Du sa precis Anne...
Gjorde jag?

Haha japp! Betyder det att hon kommer att dyka upp snart?
Umm... Vi får se! Det finns en stor chans att Anne snart kommer att återförenas med sina Soul Riders så att de till sist kan forma sin grupp i sin helhet...

Marcus, vi vet att du är upptagen med att utveckla spelet och vi borde verkligen låta dig gå tillbaka till arbetet, men vi vill fråga dig om huvudkaraktärerna i Star Stable. Kommer vi att få reda på mer om dem? Vi har ju ändå fått lite ny bakgrundshistoria kring Alex i de senaste huvuduppdragen...
Japp! Vi planerar att ge er mycket mera bakgrundshistoria kring dessa viktiga karaktärer. Vi tycker att det är väldigt viktigt för spelarna att lära sig så mycket som möjligt om dessa Soul Riders och att det är kul att få mer information om dem och om Jorvik i allmänhet.

Innan du går har vi en sista fråga. Du sa för länge sedan att det skulle komma någon slags nagelsalong till spelet. Det är inget vi har sett ännu, så vi undrar vad som hände med den idéen?
Ja då! Umm. Naglar. Japp. Så... Tanken var att James skulle öppna en manikyrsalong i Fort Pinta, men jag vet faktiskt inte vad som hände med det… Han måste ha klantat till det som vanligt! Jag tycker att vi borde försöka öppna upp en i Gallerian istället inom en snar framtid, och se till att James inte har någonting med den att göra!

Marcus, det har varit fantastiskt att prata med dig! Du har delat med dig av en hel del spännande nyheter, tack så mycket!
Det var så lite så, tack själv!
 

Är ni taggade?? För jag är SÅ HIMLA TAGGAD!! 
 
Kommentarer
♠ Cecilia Gladefield ♠
2016-03-04 @ 17:10:37
URL: http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Jätte taggad! :DD Gah vad nyfiken man blev nu! XD Haha så himla roligt att de skyllde på James med nagelsalongen xD

Svar: Haha ja! Jag tyckte det var väldigt påhittigt och en snygg räddning! xD
♠ Frida Silverfield ♠


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback