Dag 10 - Bästa shoppingstället

Det bästa shoppingstället på Jorvik just nu måste ju vara City Gallerian? Det är dit allt nytt i form av kläder och utrustning kommer, och det är där man hittar störst utbud när man är på shoppinghumör. Vad jag skulle önska är dock att teamet skulle börja ta vara på de oöppnade butikerna som finns runt om Jorvik, eller varför inte öppna några av de stängda som finns i gallerian? Det känns som om de (nästan av lathet?) pumpar på med kläder på ett och samma ställe då det är enklare än att öppna upp nya butiker. Mer variation tack! Men tills dess så är Gallerian helt klart det bästa shoppingstället so far. 
 
 
Kommentarer
♠ Tuva Skyfall ♠
2016-02-12 @ 18:32:25
URL: http://skrivartuva.blogg.se

Håller med inlägget till punkt och pricka. Just nu är gallerian verkligen bästa shoppingstället, men det finns ju så otaliga butiker runt om i Skördebygden och Epona som inte öppnat trots att iaf Skördebygden varit öppet i år nu. :p

Svar: Precis, och gallerian är ju en samlingsplats för sånt som finns i andra butiker också. Så även om det dyker upp mer kläder och utrustning i butiker runt om Jorvik betyder ju inte det att lite av grejerna kan komma att finnas i gallerian också!
♠ Frida Silverfield ♠


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback