Det här med rykten då och nu

Det är jättekul att se hur det dyker upp nya läsare på bloggen varje dag! Välkomna in till mig! :D
Idag har jag haft en sån där dag då man får en uppenbarelse och tänker "Jag måste börja ta tag i mitt liv!" Haha. Vad det innefattar SSO är att jag måste börja bygga rykten... Hahaha, serious business... Nej men allvarligt though. Jag har börjat slöa jättemycket med ryktena på senaste tiden. Eller ja, senaste året! 
 
Minns ni förr, då man gjorde rykten av en anledning? Då det bara gick att bygga rykte med en viss fraktion typ en dag i veckan (de gamla dagliga uppdragen). Typ som med Vingården, de flesta av deras dagliga, utöver tävlingar och stallskötsel, dyker ju upp på fredagar och ingen annan dag. Sedan införde de att man skulle bygga rykte för att låsa upp uppdrag med olika fraktioner. Nu känns det mest som om vi får en liten uppdragsserie med en ny fraktion, vi börjar bygga rykte för kung och fosterland, inget händer, och sen när vi är beundrade så var det inte mer med det? Kaanske i framtiden att det kommer ett uppdrag som kräver att man är vänligt inställd med en fraktion, men det blir man ju oftast på sådär max tre dagar nu för tiden? 
 
Jag har dock fått nys om att man bara kan bli gillad med Ricky (har knappt börjat bygga rykte där än... höhö) Min teori är att de kanske ska börja införa såna uppdrag igen, att vi får uppdrag när vi går upp i rykte. "Men varför får man inte nya uppdrag när man blivit gillad då??" kanske vissa av er undrar då? Jo, för att många av oss som spelar, spelar i framkant på spelet. Dvs att vi spelar allt nytt material som kommer ut och sen måste vi vänta på fortsättningen. Att teamet inte kan skapa massiva mängder material tror jag att de flesta av oss förstår, men att lika många glömmer bort. Om det skulle vara så att det en dag kommer nya uppdrag för den som är Gillad med Ricky, så kommer ju den helt nya spelaren som börjar med de allra första Rickyuppdragen att få nya uppdrag DIREKT då den är gillad? Förstår ni var jag försöker komma med mitt babbel? 
 
Kortfattat vill jag ha fler uppdragsserier där det lönar sig att bygga rykte. Inte att man får hela kakan på en gång, och när den är slut så är den slut. En liten bit då och då hade varit bättre! Eller vad tycker ni? 
 
 
Kommentarer
♠ Cecilia Gladefield ♠
2016-02-07 @ 19:44:10
URL: http://jorvikhantverkaren.blogg.se

Tycker det är bättre att få "förtjäna" och jobba för uppdrag så att de sprider ut sig och räcker längre. ;P För det är rätt jobbigt nu när man ör höglevlad och redan gjort allt ^^*


Lämna din kommentar här

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback